Thursday, November 11, 2010

sensasi

hi..
korg penah ke ada org approach..ajak2 kuar minum
pastu cite2 psl bisness MLM bagai..

aku ada smpi 2 kali..penat weh nk dgr..lame giler
tp last2 aku x berminat pon..msti lps tu brade tu hampa..haaha

mcm mana aku nk minat, duit pon x de nk byr smpi beribu2..
baik aku belanja ke arah keseronokan..lg menarik..

lately ni aku ada ikut satu blog ni..tp x penah campur a..
just baca je..
die kupas psl MLM satu persatu..menarik gile..
gaya bahasa die pon menarik psl x de ayat mcm buku.

www.aididmuaddib.blogspot.com

tu address die..

pstu, 2 hari lps aku bc paper psl AC Mizal buat laporan polis yg die kene fitnah n ugut bunuh bagai..

ayat2 die same mcm penulis blog tu buat..
maknanya, AC menamakan aididmuaddib sbg blog yg dikatakan mengugut die..

kirenya aku sbg saksi la kan..haha



en polis x yh susah2 nk carik..sy da jmpe..

tp dlm hal ni aku sokong blogger tu a..
so, x nk la bg tau kat polis..en polis carilah sndiri ye..

kesimpulannya, korg g la bace blog tu..sblm suruhanjaya komunikasi tutup blog tu..hee

3 comments:

ciK mOt (",) said...

eh aku pun ada baca semalam...
tapi cam biasalah...malas nak masuk campur...
kang tetiba aku terkenal kang susah woooo

sevunation said...

tu a..aku bace je..takut nnti AC baca blog tu..pstu die saman skali psl aku besengkokol..dah jd masalah

aku nk byr pki pe? EN AC, sy byr pki CD je la eh..duit x de..bpe keping en nk?ehe

Anonymous said...

menda lu cakap..lu baca ke tak blog tu betul2..naper lak mcmc nak tutup blog..benda betul aper