Wednesday, July 21, 2010

salamon

eh, lame ah x buat bende ni..
tetibe lak ari ni terasa nk buat..

aku bukan malas tau..cume x cukup masa jek..ehhe
ni pon nk ckp kejap je..

ari tu kan, aku ada masuk contest LG..
pstu die da reply dah..
aku dpt single invitation ke majlis perasmian Lg tu..
tp..aku tanya die single tu maknanya.sorg je ke leh pegi..
smpi skrg..x jwb2..

aku lak da bgtau penganjur yg aku dtg..
tgk2 jadual..x leh nk pegi rupenya..
da stat bz..
aku da kena keje weekends..

mcm mana nk pegi dua tmpt dlm satu masa kan..puas pikir, br aku teringat..
doraemon je leh tlg..tp aku da cari..smpi ari ni x jmpe..
msti die bz ngn nobita tu je..aku pon susah gak ni..doraemon x tlg pon..hahaha

baru2 ni ada gak teserempak ngn doraemon..tp pegi2 dekat, ada gambar je..
aku tanya a doraemon mana..
slmbe promoter tu ckp da balik jepun..flight die baru jek belepas..
kueh fav die je tetingal..kelamkabut agaknya..

aku pon mcm tepengaruh..lalu g a beli kueh dorayaki tu..mahal weh, dua ringgit satu..
x de a sedap mana..mcm mana a doraemon leh suke..pelik

kalo mcm tu, terlepas a peluang aku nk pinjam alat pendua doraemon..
x leh la nk pegi 2 tmpt skali..

eh, ada sape2 x nk g party tu?sorg je tau..katanya..beribu2 h/phone LG Cookie utk diberikan percuma..rugi kalo x pegi..dtg, amik tepon..pstu balik..ok kan mcm tu?ahaha

dah la tu..jmpe lg..haa..ni last..prog tu 24 ni..sabtu tau..kalo nk, bgtau tau..kalo x nk, buat x tau je..

ok la..bye

p/s beribu2 = 3 bijik je

ni ada smbungan siket lagi..aku x buat rumusan pon sblm ni..
ada beberapa org hampir rage keatas aku akibat pemahaman tatabahasa aku yg teruk..
sbg rumusan, aku ada tiket utk party LG,aku x nk dtg..so ada sape2 nk pegi x?
tu jek kisahnya..ehehe

6 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

siyes...aku tk paham citer ko ni...

..nOj.. said...

aku paham. tapi sakit ati gak la nk memahaminye. tak leh ke cite dlm bahse melayu je. abes ko pulas2 susah betul nk paham

sevunation said...

erkk..sume da x leh nk bace ke..ni sume kesan terlalu bercampur dgn warga pendatang dgn izin kat negara ni..ok..aku baiki k..aku buat ringkasan..haha

SuriaSyafiqahMohdDin said...

AKU NAKKKKKKKK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!NAK COOKIE TU NAK COOKIE TUHHH! (wait ni bukan biskut kan) NAKKKK!!!!!!!
apsal ko tk pegi dohh? rugi la gilee.
tpi aku pon tkbole pgi kot.ahaks

sevunation said...

mcm mana ko nk tepon tu, tp ko x nk pegi?

cepat ubah fikiran prog tu esok..ada masa nk fikir lg ni..

nk ke tidakkkk??

SuriaSyafiqahMohdDin said...

tidak,maksud aku dah terlambat T_T
sobs