Friday, August 27, 2010

senyumlah pd suria

slmt pg..
x penah lg aku buat entry pg2 begini..
ari ni dah 17ramadan bersamaan dgn nuzul quran..
bersamaan juga dgn ari cuti dan ari jumaat..
so sesuai la utk kt trus tersenyum kan..

eh, x la..ni bkn nk cite suria ke 17 pd bln ramadan ni atau pon seseorang bernama suria..haha
nk cite psl stesen radio Suria..penah dgr ke?
x penah sudah..

cumanya..aku ada berbincang mengenai tiket balik kg sblm ni kat entri ni ride home
pstu ada pndangan mengatakan kalo nk balik kg free,dftr kat suria.fm
try bukak website sini

first come, first serve basis..
kire bukan la contest kan..
cume dftr dan leh balik ke destinasi pilihan yg disediakan..

jap, aku da mcm tukang iklan lak..
ok lah..nak tau lbeh..tgk sndiri..

satu lg..ni ada syarat2 ni..
1)spe2 yg x de kg..x yh la tgk.korg nk balik mana pon kan..
2)org2 yg kg die kat KL pon x yh tgk..psl destinasi tu bermula kat KL..
3)org2 yg kg die x leh dilalui oleh jln darat pon x yh ngk gak psl mode of transpot die ialah bas..contohnya kg kat Sabah or Sarawak
4)org2 yg nk balik kg lps raya pn x yh gak..
5)org2 yg nk balik pki kete/van/lori/motor sndir pon tidak digalakkan utk tgk

jika anda lps syarat2 ini..anda adalah org yg bertuah..tahniahh


dan..sy ucapkan selamat jln..tatataa

3 comments:

BalqisShafiqa said...

jom balik kampung!!!
hahaha.
berebut dijalanan nanti.

SuriaSyafiqahMohdDin said...

WEEE! NAME AKU NAME AKU XDD

sevunation said...

balqis balik kg mana?

suria: mcm name ko..tp bkn la..ehehe