Friday, June 25, 2010

Ariel Peterpan Di Santet


pic ariel yg tgh kusut


asik2 psl perang..kali ni aku cite psl hiburan lak
Kadang2 aku gembira berasal dr selatan tanahair ni..
leh tgk tv indonesia dan singapura tnpa pergi ke negara mereka..

sedang media mesia becerita tangkapan ariel dan 2 pelaku dlm rakaman video terlarang (video tnpa suara..satu dunia leh paham...x yah alih bahasa),
media indonesia telah gempar dgn pengakuan kakak kandung ariel iaitu Nazlin Fachridzal menyatakan adiknya terkena sihir..

oh, aku rasa santet=sihir

katanya lagi, dalam perut Ariel, keluar benda keris, batu, dan lain2.. ni sume psl dengki dgn kejayaan adiknya tu..ajaibkan?

x cukup ngn tu,Kumpulan Front Pembela Islam (FPI) dan Jawara Front Umat Islam (FUI) telah menggesa agar Wali Kota dan DPRD Kota Bandung supaya menggugurkan Kad Tanda Penduduk (KTP) penyanyi Ariel sebagai warga Bandung.

kalo btol2 jadi..kat ic ariel nk ltk asal dari mana?somalia? aduh..kesian2..

Berita hari ni lak ckp..3 org suspek ni dihantar ke hospital utk kenal psti fizikal mereka sama ada sama atau x dgn org dlm video tu..maknanya..diorg ni...kena...naked? wow..syok la doktor tu..ahahha...

tu jek utk kali ni..kalo ckp lbeh2..nnti jd fitnah, so kalo nk tau lbeh lanjut, leh baca sini

http://www.news.id.finroll.com/home/fokus/284808-polri-hasil-identifikasi-fisik-tentukan-status-luna.html

kalo btol2 mereka disabit kesalahan..kena penjara 12 tahun..harap2 perkara ni x benar..dan harap2 x tejadi kat negara ni..

6 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

ahhh dulik ar...pepun aku dah nengok video dia...ekeke..

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
cik span seronok ye dpt tgk channel indon selalu.
ehehehe.

dah jadi cam ni pulak kat ariel ni.
tahlaa, dulu tgh top x jaga.
maybe nak letak tanzania kot...

BalqisShafiqa said...

UDPT tu dekat je dgn area puteri baginda laa.

SuriaSyafiqahMohdDin said...

okay, post ni best., sebab aku dapt tengok news ni live kat tv mase kat sane. wakakakaka xD

damn, ariel ni ensem wehh !
konon nye =.=

..nOj.. said...

byk la kena sihir plak. kiranye disihir utk membuat video porn ke? gitu? hahah

sevunation said...

izan
tgk tayangan percume?wow...menarik..hahah

balqis
tanzania..mcm tazmania yg dlm katun tu?

suria
ariel ensem ke.[patut la ramai je gadis sangup buat ngn die..uhuhu

noj
a'a la..agaknye..die sihir gadis2 tu sme kot..pstu ble x dpt..die yg tekene sihir..alamaakkkk