Tuesday, May 25, 2010

illustrious

aku tetibe rasa famous dlm satu mlm..
mana2 arah ntah org dtg melawat..
tp yg peliknya..psl pe diorg dtg?
penulisan aku da lbeh matang ke skrg?

melalui satu kajian yg x brapa teliti, aku dapati mereka2 ini hadir dr sebuah lelaman blog ini

yg ajaibnye..mcm mana aku leh jd satu topik?
wah, bangga la weh..
walaupon ada unsur2 kutukan sedikit2..

ada juga org yg support spt die ini
membuat kan org tertarik lagi..

tu je aku leh ckp..
x leh tulis lbeh2..nnti memakan diri sndiri

adios astralagus

3 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

kalu ar leh jadi follower berkali2 kat blog ko ni, hari2 aku tekan situ wei..kasi berubah sikit angka 13 tu...:p

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.

tahniah, trafik dah naik! :)

sevunation said...

izan- angka 13 tu favourite aku..ahah

balqis-wah..time kasih..da bole bebangga la mcm ni