Thursday, May 6, 2010

sweeeet

mlm ni tetibe je nk tunjuk gamba mia sara..sebab nya..aku tgk td ptg n rasa mcm budak ni tersangat comel dan baik..

kalo ikat rambut mcm tu ala2 boo dlm monster inc.. penah tgk x? comel kan..yg tu katun..yg ni real life punya





perkenalkan...ini falisya..


byk2 bdak sebaya die, msti ngn aku diorg takut gile
x tau a..takut ke malu kan..
ntah2 diorg tau nnti aku nk cubit pipi diorg kuat2 kot..uhh..
x penah pon aku buat mcm tu..imaginasi je

tp ngn die ni, mcm senang je
yg susah siket, die berbahasa inggeris..communication breakdown la kan
time bwk falisya pegi mkn..langkah dia kan kecik..
nk bg cepat tu, aku pegang a bahu dia smbil menolak ke depan bg cpt siket..
skali tu dia mcm die x suke..
die stop n mengendeng badan die kat aku smbil pegang tangan aku minta dipimpin..
aku da cuak dah kalo2 die nk nangis..
tp perbuatan die buatkan my heart melt..
x penah aku rasa kasih syg sorg budak mumais..

eh, dah la..x leh cite2 byk2
nnti aku di cop obses terhadap kanak2..

adios andidos

4 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

ishhh bahya ko ni...penderaan seksual terhadap kanak2...hahaha

sevunation said...

aku x buat pape kot...die ajak aku main, aku layankan je..ahaha

SuriaSyafiqahMohdDin said...

weh mia sara tu mmg cute gile siott !

erm psl falisya tu....
aku harap puteribagindamasai tabah

wkakakaa

sevunation said...

haahah... lawak la..

falisya bkn scandal aku...
aku angap mcm anak sendiri..wakakaka

jauh tu aku ltk die ngn aku..
nk bg lg jauh..
mcm atok ngn cucu dah