Monday, May 3, 2010

soulja boys

pagi2 semestinya jlnraya dipenuhi kenderaan.
mmg x mengamalkan dasar perkongsian kereta..
eh jap, ke kempen ni da lama berakhir..sbb tu sorg satu kereta..
kalo mcm tu maafla..mungkin aku back-dated punya org..

mmg trend da berubah dah..
dulu aku penah dgr Tun Mahathir cite dasar satu uma satu komputer..
skrg ni uma da lebih dr 2 buah computer..

eh..x..x..aku bkn nk cite psl kemewahan org skrg..
nk cite psl eksiden yg belaku di tepi mata td (bkn dpn mata tau)..

masa kejadian aku x tau pon mcm mana..
tau2 je ada sebuah moto tebalik..
n penunggang tu teduduk atas jln..
ni pon aku prsn psl tedgr bunyi..
btol2 sbla aku die belaku tp blkg siket.

mmg agk tepranjat dan tetibe otak aku mentafsir mcm2..
kalaulah kete laju langar die..
pstu die teplanting..
pstu jatuh atas cermin kete aku..
aku nk bwk mcm biasa je ke..
or aku nk brek bg die tejunam kedepan..
pstu aku telenyek die?
aku dihukum bunuh tnpa sengaja ke?
aku dihantar ke penjara atau di hospital mental?
uhh..mmg horror dipikirkan

seminit aku bepikir..tetibe org kemalangan tu da bgun dah
park moto ketepi..

punca eksiden? aku pon x tau
rasanya die cube brek dr elak kete..
then tejatuh..
tu je kot..
no injuries during accident..

alhamdulilah..semuanya selamat..
aku? lps lampu da ijau, aku jln mcm biasa je..mcm org lain gak..
mcm x de pape belaku..
x sempat pon nk pikir..
"patutkah aku turun dan membantu"
semuanya berlalu dgn sgt pantas

-the end-
bosan ke? nasib la weh..ahaha

2 comments:

BalqisShafiqa said...

nampak soulja boys terus ingat lagu- Kiss me trough the phone! :)

sevunation said...

ehee..x prsn lakl lagu tu..tp aku slalu dgr lagu crankthat..something mcm tu la..tajuk die pe tah