Monday, May 17, 2010

selamat tingal


many eyes watching
I need to do a good job ..
In front of me the headmaster(which in the camp)
behind was discipline teacher..
mati aku mcm ni..aku berada ditgh2..kena psg pagar dgn btol..

eh, x..x..
aku bkn nak cite psl bende sukan ni lagi..

aku nk bgtau yg aku akn bertugas diluar kawasan buat seketika..
seminggu atau berminggu..atau selamanya...haaa..tidakk
aku akn berkhidmat di ladang kelapa sawit..
nk blaja kait buah sawit mungkin atau..
aku kene buang daerah?
ke sume org da x suke kat aku?
haa..diorg tau aku g menaip blog je kot..

sebenarnya, aku kene tebas klpe sawit bg luas mata memandang..
amacam??mencabar x keje??
da mcm siri survivor lak..kene idup dlm utan..
uhh..nasib2..

agak2 kalo aku x update blog ni, tau la aku kat mana...
aku da bgtau ni..jgn ingt aku dah arwah lak psl tetibe senyap..
uhhhh.....

3 comments:

SuriaSyafiqahMohdDin said...

hoi ! arwah2 jgn disebutt ! sensitip maaaaa.....
wehh, jgnlah masuk utann tuu
jgnla tinggalkan kami.
aku tkot ko masok utan tu kang, kelua da tuka identiti...
kekeke

BalqisShafiqa said...

kamu nak menyepi?
ades, kait buah sawit tu kejap je!
hahaha.
saya nak angkat pengaitnya tak kuat. :P

sevunation said...

suria- sensetip k..ehee..sori2..kalo aku kua utan..da leh jadi george of the jungle..x pon jd tarzan..haha

balqis- x la menyepi..mendiamkan diri sahaja..pokok sawit tu da mcm pokok kelapa die punye tinggi..x larat la nk mengait...bg tebas je..hehehe