Friday, May 14, 2010

orbs



aku pon x pasti btol ke tidak..paranormal ckp orbs ni wujud psl wujudnya tenaga pd kwsn tu..dlm bahasa yg lebih jelasnya ada roh atau jin atau seumpanya..

owh ya, x perkenalkan lg orbs tu ape..arbs ialah bulatan kecil berbentuk transparents dan ada kala berwarna putih dan sebagainya..

aku tau psl bende ni pon psl baca kat blog mazidul 999 tu..tp x ingt edisi bile..da lama rasanya die post..

x pe la, kt teruskan lg..biasanya pembentukan ini banyak terdapat dikwn org ramai yg berpesta dan berparti sepeti di konsert2 atau dikwsn yg sunyi dan horror..

bende2 ghaib mcm ni, x dpt dilihat dgn mata kasar..tetapi bole dirakam dgn camera..

utk penjelasan yg lbeh jelas..aku pon cari la kat intenet pg ni..

menurut sumber barat yg optimist dan terbuka,

orbs wujud kerana udara lembap dikawasan itu yg bole menghasilkan gumpalan air
dan ada juga ckp kerana kotoran pd lens tersebut..
pantulan cahaya juga menjadi faktor..

ada jugak lelaman web ni menyokong kewujudan spirits dlm orbs yg kesan lensa camera..

betol atau tidak..aku pon x pasti psl gamba aku pon ada orbs tu..

p/s org yg kat blkg yg berlenggeng tu aku x knal..diorg diantara penyokong msia mementang indonesia dulu..

satu lg, msia akan menentang cina mlm ni..smgt2 Malaysia!! kt bolehhh

4 comments:

SuriaSyafiqahMohdDin said...

kalah wehhh :'(
weii ni url baruu!
followwww tauuuu xD

SuriaSyafiqahMohdDin said...

http://hahahahahahajjjaa.blogspot.com/

BalqisShafiqa said...

ingatkan mereka yang tidak berbaju tu si ORBS!
hahaha.



Terus ke  sini  Picisan

sevunation said...

suria : tu a, mesia kalah la plak...kene tunggu lagi 2 thn la nmpknyee..mungkin time tu ko wakil msia dlm uber cup..amacam??

ok..dah2..aku da masuk..bijak ar idea ko g tukar address tu...x tepikir dek akal..

balqis : bkn2..mereka bukan orbs..mereka cume org2 yg marah kat player indonesia..
nk baling botol x leh bwk masuk stadium..tu yg baling baju..ntah smpi entah tidak...haha